Increderea in sine

Increderea in sine

Cu siguranta ai auzit de foarte multe ori de faptul ca relatiile cu cei din jur sunt foarte importante pentru a avea o viata implinita. Ei bine, daca pana acum nu ai aflat, trebuie sa stii ca cea mai importanta relatie este cea cu tine insuti. Pentru a avea o viata implinita pe toate planurile este esential sa ai o relatie foarte buna cu tine, sa te iubesti neconditionat si sa ai incredere in fortele proprii. Toate acestea reprezinta fara doar si poate reteta de succes pentru o viata implinita, iar daca doresti sa descoperi toate ingredientele acestei retete cursul „Increderea in sine” este fara doar si poate alegerea ideala.

Acest curs propune un workshop de dezvoltare personala in cadrul caruia vom apela la diverse metode de explorare prin actiune si psihodrama clasica. Prin intermediul metodelor folosite in cadrul acestui workshop ne propunem ca fiecare participant la acest curs sa se autocunoasca si sa isi redescopere abilitatile si calitatile cu care este inzestrat. Primul pas pentru a ajunge sa ai incredere in fortele proprii si sa poti atinge visele tale este acela de a te cunoaste foarte bine pe tine insuti. Doar cunoscandu-te pe tine foarte bine poti sa ajungi sa ii descoperi si pe cei din jurul tau, pe oamenii cu care interactionezi in viata personala si in viata profesionala. Odata ce ai ajuns sa te cunosti foarte bine vei putea sa comunici mult mai eficient si mai profund, iar interactiunea cu oamenii din viata ta se va schimba radical in bine. Al doilea pas pentru a creste increderea in sine este acela de a constientiza faptul ca dispui de anumite abilitati si calitati care puse in valoare pot sa te conduca spre atingerea viselor tale. Doar ca de foarte multe ori ai auzit de-a lungul vietii faptul ca ai anumite limite si ca nu detii puterea de a atinge telurile din viata ta. Tocmai aici intervine acest atelier de crestere a increderii in sine si contribuie la eliminarea acestor convingeri limitative si redescoperirea calitatilor personale care te pot purta spre atingerea viselor tale. Increderea in propria persoana reprezinta un pilon esential pentru a avea control asupra destinului tau si pentru a canaliza viata pe directia pe care tu ti-o doresti.

O persoana care a ajuns la un nivel al increderii de sine foarte ridicat transmite acest lucru prin atitudine si prin energia pe care o emana. Increderea de sine este un factor esential pentru o viata personala implinita, dar si pentru o viata profesionala de succes. Daca atunci cand te afli la un nivel al increderii de sine foarte jos obtii doar locuri de munca foarte slab platite si care nu te implinesc, atunci cand te afli la un nivel foarte ridicat al increderii de sine vei obtine locuri de munca mult mai bine platite, iar acest lucru prin prisma faptului ca o persoana cu o incredere de sine ridicata transmite cunostintele profesionale mult mai eficient, convingand interlocutorul de cunostintele pe care le detine.

Daca simti ca inca nu ai incredere in abilitatile si calitatile tale, atunci cursul „Increderea in sine” te poate ajuta sa redescoperi aceste calitati si abilitati pentru a-ti imbunatati considerabil viata in ansamblul sau.