Termeni si conditii

  • Acasa
  • /
  • Termeni si conditii

Acestea sunt conditiile generale de utilizare a site-ului EDUGATE. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului EDUGATE pentru ca prin accesarea site-ului si utilizarea oricarei pagini a acestuia confirmati faptul ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului EDUGATE, va rugam sa nu utilizati acest site. EDUGATE isi rezerva dreptul de a modifica la anumite intervale de timp termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Orice modificare a termenilor si conditiilor va fi considerata acceptata de catre utilizator daca acesta din urma continua sa acceseze site-ul si dupa afisarea modificarilor pe site-ul nostru.

Conditiile generale prezente au rolul de a defini conditiile de utilizare pentru site-ul EDUGATE de catre potentialii vizitatori sau clienti. Prin accesarea site-ului si navigarea pe paginile site-ului EDUGATE confirmati faptul ca termenii de utilizare descrisi in continuare sunt acceptati.

Drepturile complete si depline asupra tuturor materialelor publicate pe site-ul EDUGATE apartin EDUGATE, inclusiv drepturile de autor. Este interzisa redistribuirea sub orice forma, vinderea completa sau partiala a materialelor postate pe site-ul EDUGATE. Toate informatiile si produsele prezente pe acest site sunt proprietatea EDUGATE, acesta rezervandu-si dreptul de a modifica structura site-ului sau continutul acestuia in orice moment si fara a fi nevoie de o informare prealabila. Continutul site-ului EDUGATE este protejat in baza legii drepturilor de autor si toate drepturile sunt rezervate. De asemenea, EDUGATE detine toate drepturile referitoare la paginile, continutul si prezentarea site-ului. Copierea, modificarea, transmiterea, distribuirea, publicarea pe alte surse, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau folosirea continutului site-ului in diferite scopuri fara a avea acordul scris din partea EDUGATE sunt actiuni strict interzise.

Accesul si utilizarea site-ului EDUGATE sunt gratuite si au scopul de a oferi utilizatorilor cadrul pentru a gasi intr-un mod cat mai facil si cat mai rapid toate informatiile de care utilizatorii au nevoie, in functie de cerintele fiecarui utilizator. Toate informatiile prezente pe EDUGATE sunt de interes general. Prin termenul „utilizator” al paginii EDUGATE se intelege orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza si utilizeaza aceasta pagina.

Intreg continutul site-ului EDUGATE are menirea de a descrie pana la un anumit nivel al detaliilor activitatile, produsele si serviciile oferite de EDUGATE. EDUGATE nu poate oferi nici o garantie cu privire la evitarea utilizarii cu dificultate a site-ului, intreruperea in utilizare a site-ului, inexistenta unor virusi sau a altor componente ce ar putea dauna prezenta utiliztorilor pe site.

Prin urmare, EDUGATE nu se face responsabil in nici un fel de eventuale daune directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele si serviciile oferite de EDUGATE au caracter pur informativ. Continutul site-ului EDUGATE nu poate constitui o oferta ferma de a contracta servicii puse la dispozitie si nu poate angaja raspunderea EDUGATE fara alte acorduri ulterioare.

Continutul site-ului are obiectivul de a transmite informatii exacte si actualizate. Chiar si asa, EDUGATE nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura utilizatorul de disponibilitatea de a remedia eventualele erori si de a depune toate eforturile pentru o informare corecta. Orice utilizator care doreste sa apeleze la serviciile si produsele puse la dispozitie pe acest site este invitat sa contacteze EDUGATE prin oricare dintre mijloacele de contact afisate la pagina de Contact a site-ului pentru a se informa cu privire la disponibilitatea serviciului sau a produsului, dar si asupra termenilor contractuali si tarifele pentru respectivele servicii sau produse.

Solicitarea de informatii personale se face cu scopul de a va identifica sau de a avea posibilitatea de a va contacta. Informatiile care pot fi solicitate pe site-ul EDUGATE se pot referi la date personale precum nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, dar si alte informatii care vizeaza utilizarea de servicii sau produse disponibile pe site. Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor venite din partea utilizatorilor si a nevoilor acestora, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor fi stocate si prelucrate electronic. EDUGATE garanteaza pentru pastrarea confidentialitatii acestor date cu caracter personal.

Accesarea in continuare a acestui reprezinta acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire aveti cu privire la exercitarea drepturilor dumneavoastra de a utiliza site-ul, dar si cu privire la protectia utilizarii site-ului, va invitam sa luati legatura cu noi folosind sectiunea de Contact de pe site-ul EDUGATE.