Prezentarea la interviu

Prezentarea la interviu

Cautarea unui nou loc de munca este o activitate destul de complicata, in care este bine sa stii anumite trucuri ca sa iti cresti sansele sa ajungi in locul de munca visat. CV-ul tau trebuie sa reflecte informatiile cat mai corect, si in acelasi timp sa te puna in valoare. Daca ai trecut de acest prim pas, urmeaza discutiile cu recrutorii. Aceste discutii pot fi atat telefonice, cat si fata in fata. Este bine sa fii pregatit si pentru etapa de pre-interviu, sau discutia telefonica, in cadrul workshop-ului vei afla ce sa spui si sa nu spui, astfel incat sa intri in interviu cu o impresie pozitiva.

Interviul de angajare reprezinta o situatia cu care fiecare din noi se confrunta de cel putin cateva ori in viata. Oricat de bine pregatit esti din punct de vedere profesional, un interviu poate fi o experienta destul de solicitanta, iar emotiile s-ar putea sa nu actioneze in favoarea ta.
Cand te imaginezi intr-un interviu, ce ganduri iti trec automat prin minte?
Daca vrei sa te pregatesti pentru astfel de situatii, o poti face intr-un mediu sigur, in workshopul nostru. Vei avea ocazia sa verifici ce impresie creezi, vei testa ce sa spui si ce sa nu spui intr-un interviu, iti vei studia limbajul corpului si vei afla ce transmite celui din fata ta si iti vei construi increderea in tine, raportandu-te la succesele anterioare. Vei avea ocazia sa construiesti raspunsuri concise, raspunzand unor intrebari frecvente adresate in timpul interviurilor.
Vrei sa iti cresti sansele pentru a obtine jobul la care visezi? Vino sa practici situatii concrete de interviu si sa afli trucuri care te pot salva la nevoie.

Obiective:

– Intelegerea propriei directii profesionale
– Cresterea increderii in sine prin identificarea succeselor anterioare
– Practica intr-un mediu sigur
– Tips and tricks pentru un interviu de succes

Adresa:

Inscrie-te pentru curs
Sunt persoana fizicapersoana juridica