Increderea in sine

Increderea in sine

Increderea in sine

De cate ori nu te-ai gandit ca ai vrea sa faci un anumit lucru, dar ceva te opreste din actiune. Sau uneori ai vrea sa ai curajul sa iti spui la locul de munca ideile pe care le ai legat de sarcinile de serviciu, dar o voce mica din interior nu te lasa, si astfel crezi ca ideile tale nu sunt suficient de bune. Cate sanse nu ai pierdut astfel?

Sa ai o relatie buna cu tine, sa te iubesti neconditionat si sa ai incredere ca poti face fata oricarei provocari reprezinta cu certitudine reteta unei vieti implinite. Atunci cand ai incredere in tine si ai curaj sa iti sustii parerile in fata celorlalti iti poate deschide oportunitati pe care pana atunci nu credeai ca sunt posibile pentru tine.

Acest atelier de crestere a increderii in sine si autocunoastere pune accentul pe redescoperirea calitatilor si abilitatilor personale. Cu cat te cunosti mai bine pe tine, cu atat mai usor iti va fi sa ii descoperi pe ceilalti, fapt care iti va orienta modul in care comunici si interactionezi cu acestia. Astfel esti in controlul destinului tau si ai capacitatea de a-ti transforma viata asa cum iti doresti.

Obiective:

Acesta este un workshop de dezvoltare personala prin metode de explorare prin actiune si psihodrama clasica. Vei afla si informatii teoretice legat de increderea in sine, ce poti face ca sa cresti aceasta incredere, dar si excercitii practice, deoarece teoria este total diferita de practica propriu zisa. Cu ajutorul exercitiilor de grup, dar si individuale, trainerul certificat te va ajuta sa dezvolti potentialul propriu. Depinde doar sa tine sa iti doresti acest lucru! Nu pierde aceasta sansa si inscrie-te acum!

Adresa:

Inscrie-te pentru curs
    Sunt persoana fizicapersoana juridica