Gina Bulai

Gina Bulai

Gina Bulai

Trainer si Life coach

Sunt trainer de 12 ani.

Am lucrat cu companii din domeniul bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic si medical. Am sustinut traininguri atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Subiectele pe care le abordez cu placere in traininguri sunt: calatoria catre sine, dezvoltarea personala, gestionarea conflictelor, inteligenta emotionala, luarea deciziilor, storytelling, leadership personal, train of trainers, feedback cu efect, afirmare personala, teamwork, adaptarea la lucrul in echipe virtuale.

Studiile in psihologie le-am continuat cu o formare in lucrul terapeutic si organizațional cu grupul. Imi place sa citesc ultimele cercetari in domeniul psihologiei si neurostiintei.

Credinta pe care o profesez este aceea ca noi toți avem puterea de a deveni ceea ce ne dorim.

Descriere coaching

Coachingul este un proces prin care o persoana, denumita „coach”, insoteste o alta persoana, denumita „client” in scopul solutionarii unei situatii de viata sau atingerii unui obiectiv.

Cand sa alegem un coach? Cand avem un obiectiv. Cand avem o dilema. Cand dorim sa luam o decizie. Cand vrem sa rezolvam un conflict. Cand stim ca putem deveni o versiune mai eficienta a noastra. Cand simtim ca ceva ne blocheaza succesul. Cand vrem sa ne imbunatatim relatiile. Cand dorim mai mult succes profesional.

Descriere coaching practicat de mine

Am urmat programul acreditat ICF de Brief Coaching, prin Solution Surfers Romania. In prezent, sunt in proces de acreditare ICF. Specificul acestei metode presupune orientarea predominanta spre resurse si solutii. De aceea, aceasta forma de coaching este de obicei de scurta durata si clientii gasesc in aproximativ 3 sedinte solutia pe care o cautau.

Impletesc caldura umana cu o metoda extrem de eficienta pentru rezultate rapide. Formarea mea in terapie de grup vine sa completeze cunostintele trainerului si ale coachului, sustinand astfel clientii in gasirea unor raspunsuri la intrebarile cu care vin in sesiunile de coaching.

  • 18

    Cursuri
  • 500

    Cursanti