Felicia Enache

Felicia Enache

Felicia Enache

Trainer si Specialist Invatare si Dezvoltare Organizationala

Sunt Felicia Enache, Trainer, Specialist in Resurse Umane, Invatare si Dezvoltare Organizationala si, inainte de toate, partenera, mama, Om.

Pentru mine, viata este o calatorie de-a lungul careia traim experiente si ne dezvoltam. Fiecare cale urmata si fiecare persoana cu care ne intalnim reprezinta un pas in calatoria noastra. Unele vor fi experiente de invatare extraordinare, unele vor fi adevarate provocari, dar care ne vor ajuta sa devenim mai buni. Provocarile sunt inevitabile. Important este ce facem cu ele si cum le transformam in lectii personale.

Misiunea mea este sa insotesc oamenii in calatoria lor de dezvoltare, sa creez un spatiu in care experientele de invatare sa aiba sens si valoare adaugata. Sa-i ajut sa constientizeze ce stiu si ce pot, sa-i echipez cu resursele necesare calatoriei lor personale si profesionale.

Cum fac asta?

  • Prin trainingurile si workshopurile pe care le sustin, pe teme legate de Inteligenta Emotionala, Inovatie & Creativitate, Change Management, Leadership, Comunicare, Feedback, Storytelling, Diferente Culturale
  • Prin imbinarea tehnicilor de training cu metode de actiune din psihodrama si combinarea de tehnici fundamentate stiintific
  • Prin diagnoza si dezvoltare organizational si de echipa

Am o experienta de 15 ani in Resurse Umane in companii multinationale, de-a lungul careia am insotit echipe de IT, Customer Care, Productie, Supply Chain si Procurement, atat din rol de HR de Business cat si de Specialist in Dezvoltare Organizationala.

Am studiat Psihologia, am continuat cu masterul in Resurse Umane si am urmat programe de certificare: certificare CIPD in Learning&Development, certificare CIPD in Resurse Umane, certificare Belbin – Rolurile in Echipa. Formarea mea in Psihodrama in cadrul Asociatiei de Psihodrama clasica (metoda psihoterapeutica de actiune desfasurata in contect de grup) a intregit cunostintele si abilitatile mele de lucru cu grupul, cu formarea si dezvoltarea echipelor.

Imi place sa ascult, sa inteleg si sa ajut oamenii. Cred in Autenticitate, in Comunicare deschisa si in potentialul oamenilor de a fi creativi si de a gasi solutii la provocarile lor.

  • 15

    Cursuri
  • 314

    Cursanti