Adina Marin

Adina Marin

Trainer si Specialist Resurse Umane

Cuvantul dupa care imi ghidez viata este „dezvoltare”. Cred ca fiecare zi ne ofera o noua oportunitate de invatare si o noua sansa de a ne dezvolta. Desi am facut un liceu cu profil real, matematica – informatica, am stiut ca imi doresc sa fac psihologie. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, dar aceasta facultate mi-a oferit mai multe oportunitati. Am aprofundat domeniul care ma pasiona, si am descoperit inca unul, si anume Resursele Umane, cel in care mi-am dezvoltat cariera.

Am profesat ca om de HR peste 12 ani, atat in companii multinationale cat si in firme mai mici. A fost o perioada frumoasa in care am trecut prin toate domeniile de tin de resurse umane, salarizare, administrare de personal, recrutare, training si compensatii si beneficii. Dar domeniul trainingului a fost cel care m-a atras cel mai mult, asadar am creat Edugate, in care am imbinat pasiunea pentru invatare, cunostintele de psihologie si expertiza de oameni de resurse umane. Am participat la randul meu la o multitudine de traininguri si din fiecare am invatat cate ceva. Imi doresc ca prin trainingurile noastre sa oferim o experienta de invatare memorabila, si nu doar niste cunostinte teoretice.

Astazi pot sa spun ca stiu mult mai multe decat acum 10 ani, si ma bucur cand imi dau seama ca inca mai am multe de invatat.