Negocierea=Bau-Bau?

Negocierea=Bau-Bau?

Negocierea=Bau-Bau sau o tehnica ce se poate invata?

Negocierea=Bau-Bau sau o tehnica ce se poate invata odata ce ii cunosti principiile? Aproape in fiecare zi suntem pusi in situatia de a negocia, indiferent daca vorbim de familie, actualul loc de munca, un eventual job. Negocierea este un proces ce implica doua parti, proces in cadrul caruia fiecare dintre cele doua parti va incerca sa obtina cele mai multe avantaje.

John Fitzgerald Kenedy a spus „Sa nu negociem din teama. Dar sa nu ne fie teama sa negociem.” Acesta este si motivul pentru care am gandit acest curs. Procesul de negociere nu trebuie facut din teama de a pierde ceva, ar trebui facut din dorinta de a castiga ceva.

Atunci cand urmeaza sa incepi un proces de negociere este foarte important sa stii ce iti doresti sa obtii. In functie de acest obiectiv vei putea sa setezi pragul inferior, fata de care nu poti  sa mai cedezi. Pleci intotdeauna intr-o negociere direct cu obiectivul pe care ti-l doresti sau plusezi ca sa ai de unde sa cedezi?

Inainte de negociere este nevoie sa te pregatesti mental si sa cunosti cat mai bine persoana cu care urmeaza sa ai negocierea. Daca vorbim de o negociere in familie, acest lucru este mai usor de realizat. Dar daca vorbim de o negociere pentru un job sau pentru achizitia unui produs, acest lucru nu mai este atat de usor. Dar putem face ceva in acest sens, si la curs vei invata mici trucuri ca sa poti sa cunosti mai bine comportamentul celui din fata ta.

Acest workshop are la baza foarte multe informatii teoretice, dar si modalitatile clare si exercitiile necesare astfel incat acestea sa poata fi puse in practica. Negocierea=Bau-Bau sau o tehnica ce se poate invata? Vei descoperi la final ca negocierea nu este ceva ce trebuie sa te sperie, odata ce ai inteles cum sa faci acest proces avantajos pentru tine.

Olivia, cea care sustine acest curs, datorita expertizei de trainer NLP pe care o are, iti poate oferi tips&tricks pe care sa le folosesti atat intr-o sesiune de negociere, cat si in alte contexte.

Obiective:

In cadrul acestui workshop vom invata cum sa ne comportam in cadrul unui interviu, cum sa incheiem cat mai avantajos pentru noi un parteneriat (cum te duci la o negociere, ce urmaresti acolo, cum abordezi persoana din fata ta, follow-up dupa discutie), cum „sa ne vindem” cat mai bine.

In urma acestui workshop vei constientiza ca procesul de negociere nu este ceva complicat, atat timp cat esti constient de atuurile tale si ai un plan bine pus la punct.

Inscrie-te pentru curs
    Sunt persoana fizicapersoana juridica