In cautarea iubirii de sine

In cautarea iubirii de sine

In cautarea iubirii de sine

Cea mai importante relatie pe care o vei avea in viata este relatia ta cu Tine. Asa ca modul in care te tratezi este foarte important. Iubirea de sine este atunci când te indragostesti nebuneste de tine, cand fara a ignora defectele, sau poate chiar in pofida lor, iubesti ceea ce este bun in tine. Atunci cand te apreciezi, cand te aprobi, cand te tratezi ca un rege/regina, cand esti o persoana importanta in această lume, viata devine magica. Ar trebui să fie pentru ca fiecare dintre noi meritam.

Ii intrebam pe cei dragi uneori daca ne iubesc. Insa te-ai intrebat vreodata pe tine insati daca te iubesti? Cerem altora sa ne ofere ceea ce nu putem gasi in noi. Meriti sa fii iubita! Trebuie doar sa incepi sa crezi asta.
Cand iubim pe cineva, incercam sa cunoastem acea persoana cat mai bine: ce ii place, ce isi doreste, ce o sperie, ce vise o anima. Faci acelasi lucru cu tine?
A te iubi pe tine inseamna a te cunoaste, a te accepta, a emana bucurie, a fi prezenta pentru nevoile tale, a avea resurse de energie creatoare si a transforma viata ta si a celorlalti.

In cadrul workshopului, vom crea contextul in care:

  • sa exploram relatia noastra cu noi insine,
  • vom afla limbajele iubirii si cum ne servesc ele,
  • vom explora ce inseamna sa ne iubim pe noi insine, cum sa facem asta.
  • vom mai face cativa pasi catre cunoasterea de sine, sa intelegem cine suntem si sa acceptam parti din noi.Toate acestea le vom face utilizand metode experientiale si exercitii practice interactive specifice psihodramei clasice, iar prin intermediul lor vei avea oportunitatea sa gasesti raspunsurile tale, prin conectarea cu tine si oglindirea in ceilalti.Workshop-ul va fi sustinut de Felicia Enache, psiholog si terapeut certificat in Psihodrama Clasica, mai multe detalii despre ea puteti gasi aici

Obiective:

Ce vei obtine din workshop :

  • Vei constientiza care este punctul din care poti incepe schimbarea in relatia cu tine
  • Vei afla despre Limbajele iubirii – cum sa le intelegi si sa le comunici cu cei din jurul tau
  • Instrumentele si tehnicile de a te iubi neconditionat
  • Te vei reconecta cu nevoile corpului tau, cu emotiile, sentimentele si dorintele tale

Inscrie-te pentru curs
    Sunt persoana fizicapersoana juridica