Obiective pentru noul an

  • Acasa
  • /
  • Obiective pentru noul an
Obiective pentru noul an

Obiective pentru noul an

Ti-ar placea ca ceea ce iti propui sa realizezi CHIAR SA SE indeplineasca?

Ti-ar placea ca obiectivele tale sa fie transpuse in realitate?

Avem ocazia unui nou inceput, si, ca de fiecare data ne propunem diferite obiective pentru noul an.  Ne propunem ca in noul an sa incepem ceva ce anul trecut nu am reusit, sau sa ducem la bun sfarsit ceva inceput deja, sau ne propunem un obiectiv mai ambitios, sa ne dezvoltam pe plan personal. Poate ca ne dorim ca in noul an sa ne formam un stil de viata mai sanatos, sau sa mai slabim cateva kilograme, sa mergem in acea vacanta de vis pe care ne-o dorim de foarte multa vreme sau sa petrecem mai mult timp de calitate cu familia. Cum fiecare din noi este diferit, si obiectivele pe care ni le propunem sunt diferite.

Uneori, pentru ca obiectiv suna complicat si greu de atins, ne propunem niste intentii. De exemplu intentia mea pentru anul ce urmeaza este sa ma dezvolt pe plan personal. Dar intentia este destul de generala, daca nu este urmata si de un plan concret de actiune, asadar este posibil sa iti dai seama la finalul anului ca a ramas doar la stadiul de intentie, nu s-a materializat intr-o actiune concreta.

Nu-i asa ca ar fi minunat ca aceste obiective pentru noul an sa se si indeplineasca? Poate ca ne-am mai propus si aceste lucruri in anii anteriori, dar nu s-au intamplat. Oare de ce se intampla aceasta? Care sunt obstacolele pe care le intampinam astfel incat desi ne propunem noi obiective pentru noul an, acestea nu sunt atinse? Fie ai un program incarcat la locul de munca, si iti ramane prea putin timp sa lucrezi la obiectivul/ele tale, sau poate rutina in care esti prins zi de zi, multitudinea de lucruri pe care le ai de facut nu iti mai lasa timp si pentru tine, sa te concentrezi pe ceea ce iti doresti de fapt. Oricare ar fi raspunsul la aceasta intrebare, din fericire exista si o solutie.

Un prim pas pe care il ai de indeplinit daca vrei ca obiectivele tale sa se indeplineasca trebuie sa le vizualizezi, sa iti reamintesti in fiecare zi ce ti-ai propus la inceputul anului. Desi pare complicat nu este, exista un instrument de lucru ce te ajuta in indeplinirea acestui lucru.

Daca vrei sa afli mai multe informatii, te invit la Workshop-ul de intentie si Vision Board, in care vei afla toate informatiile necesare si instrumentele pentru ca obiectivele pe care ti le propui sa se indeplineasca. Acceseaza formularul de inscriere si fa primul pas pentru concretizarea intentiilor!

Intra acum si rezerva-ti locul! Pe langa faptul ca vei fi sigur ca locul tau in sala va fi asigurat, vei putea beneficia si de oferta Early Bird, prin care economisesti suma de 20lei! Nu-ti spun eu ce poti face cu acesti bani pentru ca tu stii mai bine!

PS: Oferta Early Bird cu discount este valabila pana pe 31 decembrie 2019, si majoritatea oamenilor amana sa beneficieze de ea fiind prinsi cu pregatirile de sezon si cadourile pentru cei dragi. Insa tu nu esti o astfel de persoana, nu-i asa?

Pentru a-ti dovedi tie in primul rand ca esti o persoana practica si eficienta, intra acum aici si rezerva-ti locul la workshop! Fa primul pas pentru a face din anul care vine cel mai performant an al tau!

Abia astept sa ne vedem in sala!